פלסטיני רצח את בת זוגו הישראלית

כתבי מודיעין News
לפני כחודש וחצי נמצאה גופתה השרופה של הישראלית כאשר תינוק שזה עתה נולד מחובר אליה בחבל הטבור
צילום: דוברות המשטרה

המשטרה הגישה הצהרת תובע נגד פלסטיני בן 35, תושב הכפר א-ראם, החשוד כי רצח את בת זוגו הישראלית לפני כחודש וחצי בעוד כורעת ללדת.

האירוע התרחש ב-1 באפריל כאשר ברשות הפלסטינית התקבל דיווח כי נמצאה גופה שרופה, שבהמשך התברר כי מדובר בישראלית שהתינוק שזה עתה ילדה עדיין היה מחובר אליה בחבל הטבור. על פי החשד, הפלסטיני רצח אותה, הצית את גופתה ולאחר מכן מכר את רכבה.

מהמשטרה נמסר: "עם קבלת דיווח על האירוע החמור מפקד מחוז ש"י, ניצב משה פינצ'י, הטיל את החקירה לידי היחידה המרכזית במחוז ש"י, ובמשך שבועות ארוכים נוהלה חקירה מורכבת תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים, פעולות חקירה סמויות ומעצרים של עשרות חשודים פוטנציאליים. בהמשך החקירה בימ"ר הצליחו החוקרים לעצור את החשוד המרכזי – אבי התינוק".

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »