סגן מרדכי קדמון הובא למנוחות במודיעין

הקצין מהיישוב נוף איילון נפל מפיצוץ רימון שלא במהלך פעילות מבצעית
צילום: דובר צה"ל

סגן מרדכי קדמון, תושב נוף איילון שנהרג אתמול מפיצוץ רימון, הובא הלילה (שני) למנוחות בבית העלמין במודיעין. פיצוץ הרימון אירע שלא במהלך פעילות מבצעית, ובצה"ל החלו בבדיקת האירוע.

אביו, הרב יצחק קדמון, ספד: "מצד אחד הוא היה לוחם גיבור, קצין קרבי שמוביל את חייליו בשדה הקרב. מנגד, בבית היה בן אוהב, אהוב, מארגן הכול ועוזר תמיד".

גם אחותו, הודיה קדמון, ספדה לו: "אח שלי, אומרים ש-ה' לוקח את הטוב ביותר. הם צודקים. בכל מקום שהיית מצאת איך להוסיף טוב, בשקט ובחיוך. היית גאה בתרומה שלך לכך שרצועת עזה לא תהווה מקור מסתור למרצחים".

גם אחיו של קדמון נשא דברים ואמר: "הארכת את השירות בעוד ארבעה חודשים, אבל אמרת שזהו, שאתה משתחרר. בשם המשפחה נבקש לעודד את כל לוחמי צה"ל הגיבורים שעובדים קשה כמוך. חשוב לזכור, ילד בן 23 לא צריך להתעסק במלחמה. מקווה שלא סבלת. תשמור עלינו, תסדר ותנקה שם בגן עדן כמו שרק אתה יודע".

כתבות נוספות

ניוד הזכויות עלה להם ביוקר

בית המשפט המחוזי חייב את מגה אור משילת לשלם לרשות מקרקעי ישראל 1.8 מיליון שקל עבור דמי שימוש במגרש בפארק הטכנולוגי

עבדו עבור האיראנים

כתב אישום הוגש נגד שני צעירים ממודיעין עילית, שעל פי החשד צילמו והעבירו מידע על מחסום מכבים ובסיסים ברחבי הארץ

מודיעין חוזרת לשגרה

לאחר הפסקת האש חזרה היום מערכת החינוך בעיר לפעילות מלאה, כמו גם אגפי העירייה, הספריות, מרכזי הספורט והמרכזים הקהילתיים. בנוסף, קו הרכבת ממודיעין לירושלים יופעל מחדש כבר הבוקר

מודיעין חוזרת לשגרה

לאחר הפסקת האש חזרה היום מערכת החינוך בעיר לפעילות מלאה, כמו גם אגפי העירייה, הספריות, מרכזי הספורט והמרכזים הקהילתיים. בנוסף, קו הרכבת ממודיעין לירושלים יופעל מחדש כבר הבוקר

המשך קריאה »