היועמ"שית לא תתייצב לדיון ההדחה

כתבי מודיעין News
שרי הממשלה יצביעו היום בעניין הדחתה של גלי בהרב-מיארה נוכח "התנהלותה הבלתי הולמת"
צילום: תומר יעקובסון, ויקיפדיה

שרי הממשלה צפויים להצביע היום בעניין הדחתה של היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה, שלא מתכוונת להגיע לדיון.

דיון ההדחה נקבע נוכח מה שהוגדר בממשלה כ"התנהלותה הבלתי הולמת וקיומם של חילוקי דעות מהותיים וממושכים בין הממשלה לבינה". כזכור, על מנת להדיח את היועמ"שית יש צורך בוועדה מיוחדת, כאשר בקואליציה מתכוונים למנות לה נציגים מטעמה.

הבוקר שלחה בהרב-מיארה מכתב חריף בו כתבה כי חברי הממשלה פועלים בניגוד לחוק והצהירה – "לא נירתע". עוד כתבה היועמ"שית: "יש להבין את המהלך כמו שהוא – לא אמון מבקשת ההצעה לקדם, אלא נאמנות לדרג הפוליטי. לא משילות אלא כוח שלטוני ללא גבולות, כחלק ממהלך רחב יותר להחלשת הרשות השופטת והרתעת הדרגים המקצועיים כולם".

כתבות נוספות

איתם במסע

הוריו של יותם חיים, החטוף שנהרג בשוגג מאש צה"ל בעזה, מבקשים כעת להביא לעולם נכד מזרעו. מי שמלווה אותם היא עו"ד נילי שץ ממודיעין: "הם מאוד נחושים"

איתם במסע

הוריו של יותם חיים, החטוף שנהרג בשוגג מאש צה"ל בעזה, מבקשים כעת להביא לעולם נכד מזרעו. מי שמלווה אותם היא עו"ד נילי שץ ממודיעין: "הם מאוד נחושים"

המשך קריאה »