ההסתבכות החדשה של "לחם חביתה"

כתבי מודיעין News
לאחר שרימון רסס הושלך לעבר בעלי הדוכן המפורסם, אותר הלילה מטען חבלה מחוץ לביתו של ויקי עזרא בנתניה
צילום מסך: רשתות חברתיות

המשטרה מסרה כי מטען חבלה אותר הלילה מחוץ לביתו של ויקי עזרא, בעלי דוכן האוכל המפורסם "לחם חביתה" בנתניה.

על פי ההודעה, המטען אותר על ידי המשטרה במהלך פעילות יזומה נגד עבירות החזקה ושימוש באמצעי לחימה, לאחר ששוטרי תחנת נתניה זיהו חפץ שעורר את חשדם בכניסה לבית במזרח העיר.

כזכור, עבור בעלי הדוכן, שהפך לפופולרי במיוחד לפני מספר חודשים בעקבות פזמון שהפך לויראלי ברשתות החברתיות, זוהי אינה ההסתבכות הראשונה בחודשים האחרונים, כאשר לאחרונה אף הוציאה המשטרה צו סגירה לדוכן בשל אירועים אלימים. צו הסגירה הגיע לאחר מספר מקרי אלימות, ביניהם השלכת רימון רסס לעבר ביתו של עזרא.

על פי כתב אישום שהוגש נגד שני צעירים שתקפו את עזרא ושני בניו, הסכסוך החל בעקבות ויכוח על מקום חניה, במהלכו שלף אחד הנאשמים סכין לעבר בנו של עזרא. מספר שעות לאחר מכן הגיעו הנאשמים לדוכן ותקפו את שני הבנים במוט ברזל ובסכין, ואף תקפו את עזרא עצמו שניסה להפריד בין הצדדים.

כתבות נוספות

SCOOP מגיעה למודיעין

רשת ההנעלה המונה כ-70 סניפים תשיק בקרוב סניף ראשון במודיעין, במתחם ישפרו סנטר במרכז עינב

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

אלוהים שלי

האלוהים שלי הוא זה של הציונות הדתית המשרתת וגם שומרת על יהדותה בזקיפות קומה

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

המשך קריאה »