גם הגמלאים במרוץ למועצת העירייה

כתבי מודיעין NEWS
נציגי הגמלאים נפגשו השבוע עם המשנה לראש העירייה עמיעד טאוב, שהודיע כי לרשימת "מחוברים למודיעין" יצטרפו כעת גילה גלטר ואסתר אבני: "מתן ופיתוח מענים מלאים ללקוחות הזהב שלנו בעיר מהווים את חובתנו העירונית"
צילום: פרטי

עמיעד טאוב, המשנה לראש העירייה ויו"ר רשימת "מחוברים למודיעין", הודיע אתמול (רביעי) על הצטרפותם לרשימתו של נציגי הגמלאים בעיר.

את הגמלאים ייצגו ברשימה גילה גלטר ואסתר אבני, וטאוב אמר כי "נגדיל את הפעילות למען שורדי השואה והאזרחים הוותיקים". כזכור, בשבוע שעבר הודיעה מספר 2 ברשימה, חברת המועצה נוגה כץ רפפורט, כי לא תתמודד לכהונה נוספת.

גלטר היא אשת חינוך שמילאה שורת תפקידים ארוכה במהלך הקריירה שלה, בין היתר בהכשרת מורים ופיתוח תוכניות פדגוגיות. במודיעין הקימה בלטר את הבית החם למתמודדים עם מחלת הפרקינסון, ומתנדבת במספר פרויקטים חברתיים נוספים. אבני, אף היא אשת חינוך, מתנדבת במודיעין לטובת שורדי שואה ומשפחות נזקקות, ומסייעת לילדים בבתי הספר בעיר. בנוסף, אבני היא מראשי ארגון חותם בעיר.

במפגש עם נציגי הגמלאים סיפרו כי בחצי השנה האחרונה בנו יחד עם סיעתו של טאוב תוכנית עבודה לקדנציה הקרובה עבור שורדי השואה והאזרחים הוותיקים, הכוללת, בין היתר, הקמת מועצת ותיקי העיר, הוספת בתים חמים למניעת בדידות, הקמת מוקד זהב לסיוע בבית ומנהלת תעסוקה והתנדבות לאזרחים ותיקים, הקצאת מקומות חניה ייעודיים לאזרחים ותיקים, הרחבת פרויקט "בית בטוח", והפרויקט להנצחת זיכרון השואה וצמצום פערים דיגיטליים וטכנולוגיים.

טאוב אמר השבוע: "האזרחים הוותיקים מהווים נכס עירוני. ניסיון חייהם וחייהן הוא משאב בעל ערך עצום לעיר. מתן ופיתוח מענים מלאים ללקוחות הזהב שלנו בעיר, ודאגה להזדקנות מיטבית, מהווים את חובתנו העירונית, ונעשה זאת יחד עם הנציגים שנבחרו".

כתבות נוספות

ירי בצומת שילת

שוטרי תחנת מודיעין ירו לעבר רכב שהסיע שב"חים בסמוך לעיר, כאשר הנהג אף ניסה לדרוס את אחד השוטרים

להרים את הרמה

אריק שיבק, המאמן המעוטר, משיק בעוצמה מודיעין את "תוכנית היהלום" ומסביר מה צפוי ל-24 השחקנים והשחקניות המשתתפים בה

אתם לא לבד

שתי תושבות מודיעין משיקות בעיר לראשונה שלוחה של להב – ארגון העצמאים והעסקים בישראל: "המטרה היא לייצר קהילה עסקית רחבה"

להרים את הרמה

אריק שיבק, המאמן המעוטר, משיק בעוצמה מודיעין את "תוכנית היהלום" ומסביר מה צפוי ל-24 השחקנים והשחקניות המשתתפים בה

המשך קריאה »

אתם לא לבד

שתי תושבות מודיעין משיקות בעיר לראשונה שלוחה של להב – ארגון העצמאים והעסקים בישראל: "המטרה היא לייצר קהילה עסקית רחבה"

המשך קריאה »