אביה של נועה מרציאנו: "כשהסוף רע, נתניהו לא מתקשר"

כתבי מודיעין News
לאחר פרסום התמונות מביקור ראש הממשלה אצל החטופים המשוחררים, כתב אבי מרציאנו: "כשהסוף רע, ראש הממשלה לא בא. הוא גם לא מתקשר"

במקביל לגל השמחה ששטף את ישראל בשעות שלאחר הבשורה כי ארבעה מהחטופים שוחררו במבצע הירואי ברצועת עזה, התייחס אבי מרציאנו ממודיעין, אביה של נועה, התצפיתנית שנחטפה ב-7 באוקטובר ונרצחה, לבואו של ראש הממשלה לבקר את החטופים בבית החולים תל השומר.

בפוסט שפרסם בפייסבוק, אליו צירף תמונה של בתו ותמונה נוספת של רגע האיחוד בין נועה ארגמני לאביה, כתב מרציאנו: "אני מסתכל על יעקב, אבא של נועה ארגמני, ואי אפשר שלא להתרגש. אני באמת שמח מכל הלב בשביל כל המשפחות שזכו לחבק את יקיריהם. וגם מקנא. זה מדגיש כמה הסוף שלנו היה רע. כשהסוף רע, ראש הממשלה לא בא. הוא גם לא מתקשר".

דברים ברוח דומה אמרו אתמול גם קרובי חטופים נוספים. אורית יבלונקה, אחותו של החטוף חנן יבלונקה שגופתו הושבה לישראל, אמרה ל-ynet: "ראש הממשלה צריך להתבייש, זה פשוט ביזיון גדול. איפה הוא היה שמונה חודשים? יש תמונת ניצחון אז הוא רץ לקחת קרדיט, אבל מה עם הכישלונות? רק על ההצלחות הוא לוקח קרדיט?".

יונתן שמריז, אחיו של אלון שנהרג מירי כוחות צה"ל בתקרית טרגית בסג'אעיה, כתב: "שמתי את החיים שלך 50:50 ומזל שזה הצליח, כי אחרת המשפחה שלך הייתה מקבלת רק מכתב".

כתבות נוספות

הכוח הנשי של מודיעין

לרגל יום האישה שווה להכיר את הספורטאיות הצעירות תושבות העיר שכבר קוטפות הישגים מרשימים במיוחד, וזאת רק ההתחלה מבחינתן

זר לא יבין

חמש אימהות שכולות תושבות העיר שילדיהן נפלו במלחמה שבו לאחרונה ממסע נשי בפיליפינים, אותו הגדירו כ"מסע אחוות אימהות שהולכות יחד את הדרך". השבוע סיפרו על החיבור העמוק שנוצר, על הרגעים הקסומים וגם הקשים, ועל הילדים שנפלו שהיו איתן לאורך כל הדרך

זר לא יבין

חמש אימהות שכולות תושבות העיר שילדיהן נפלו במלחמה שבו לאחרונה ממסע נשי בפיליפינים, אותו הגדירו כ"מסע אחוות אימהות שהולכות יחד את הדרך". השבוע סיפרו על החיבור העמוק שנוצר, על הרגעים הקסומים וגם הקשים, ועל הילדים שנפלו שהיו איתן לאורך כל הדרך

המשך קריאה »