לשנה הזו בירושלים

איילת לוין
2014-04-07 01:00:00
2014-04-07 01:00:00

כמדי שנה, חגגו השבוע צוות מחלקת הקליטה עם משפחות העולים החדשים בעיר את מנהגי לילה הסדר באולפן העברית למבוגרים הנמצא סמוך לבית הספר מעוז המכבים.

השנה חגגו העולים את החג עם רב העיר, הרב אליהו אלחרר וכ- 50 עולים חדשים. באירוע השתתפו חבר המועצה ומחזיק תיק הקליטה, גבי אדרי, מנהל אגף שירותים חברתיים, יעקב אלמוג, מנהלת מחלקת הקליטה, רוזיטה ברלין, מנהלת מחוז דרום, שפרא קירשנבאום ומנהל אזור מודיעין ממשרד הקליטה, לזר מירקוב נציגת משרד החינוך, חנה לוי.

האירוע נפתח בברכתה של קירשנבאום שברכה את העולים על כך שהחליטו גם הם "לעשות יציאת מצרים" ואיחלה להם המון הצלחה בתהליך הקליטה שלהם בארץ ישראל. לאחר מכן דיברו עם העולים הרב אלחרר וחבר המועצה אדרי. העולים נהנו לשמוע על מנהגי החג בישראל ואף קיבלו טיפים חשובים לליל הסדר. לסיום האירוע שרו המשתתפים שירי ארץ ישראל ומגוון שירי חג. 

(צילום דוברות העירייה)

כתבות נוספות

המורים ממודיעין יזכו לבונוס

גם השנה נכללים בתי ספר על-יסודיים מקומיים ברשימת המצטיינים של משרד החינוך, וצוותי ההוראה בחמישה בתי ספר בעיר יזכו לתגמול בסך אלפי שקלים

הכאוס התחבורתי פוגע גם במודיעין

הנהלת הרכבת הודיעה על סגירת תחנת השלום בתל אביב למשך שבוע, והנוסעים ממודיעין שיבקשו להגיע לעיר הגדולה ייאלצו לרדת בתחנת נתב"ג ולהמשיך משם בשאטלים שתפעיל הרכבת ללא עלות