40 דקות מפיינל פור

כתבי מודיעין News
מכבי תל אביב תנסה להשלים הערב ניצחון על פנאתינייקוס ברבע הגמר, ולהעפיל למעמד השיא של היורוליג לאחר עשור
צילום מסך: ספורט 5

מכבי תל אביב תעלה הערב (21:45) על הפרקט בבלגרד בידיעה שניצחון ישיב אותה למעמד השיא של היורוליג, לאחר עשור נטול הישגים בזירה האירופית.

כאשר היא מובילה 1:2 בסדרת רבע הגמר מול פנאתינייקוס היוונית, ינסו במועדון הצהוב להביא את השחקנים למעמד המכריע במוכנות שיא, בתקווה שלא ייאלצו לשוב ליוון למשחק חמישי. סנטר הקבוצה ג'וש ניבו, אמר לכתב וואלה!: "אין ליתרון שלנו שום משמעות. המשחק הוא משחק חדש, כל מה שעשינו לפני זה לא נחשב. אנחנו צריכים להיות מוכנים מנטאלית למשחק הזה ולהתקדם משם".

את הקבוצה ילוו ככל הנראה למעלה מאלף אוהדים, שחלקם יגיעו לבלגרד רק בשעות הצהריים. במועדון סיפרו כי ההחלטה לגבי שיתופו של הגארד הפצוע ווייד בולדווין תתקבל רק בשעות הצהריים.

כתבות נוספות

הפתעה בבגאז'

בפעם השנייה בתוך מספר ימים נעצרו באזור מודיעין נהגים שהסתירו שב"חים בתא המטען של רכבם. הנהג שהסיע את הפלסטינים – צעיר מגני מודיעין

מדע, דיוק וניסיון: כך בונים פתרון אורתופדי מנצח | אריאל אורטופדיה, אריאל קומפורט, אריאל מדרסים

מדע אורתופדי שמבוסס על ראיות ולא רק על אינטואיציה הבסיס לבניית פתרון אורתופדי איכותי הוא אבחון מדעי. מחקרים בתחום הביומכניקה מראים כי שינויים קטנים בזוויות

המשך קריאה »

הפתעה בבגאז'

בפעם השנייה בתוך מספר ימים נעצרו באזור מודיעין נהגים שהסתירו שב"חים בתא המטען של רכבם. הנהג שהסיע את הפלסטינים – צעיר מגני מודיעין

המשך קריאה »