סיפור השבוע נוגע לשחקני העתיד של מודיעין אשר פתחו את העונה בטורניר יפהפה שהתקיים במודיעין ובו אירחו שחקני הבית את בית"ר ירושלים ואת הפועל ת"א. לבן מודיעיני התערבב עם צהוב ואדום, ערב רב של צבעים, ויותר מכך, שערים. השחקנים התרגשו אבל שמרו על פני פוקר. דווקא ההורים היו אלו שהסגירו ידיים. הנה מתחיל עוד שנתון את דרכו לעתיד ולתקוות שהכדורגל הישראלי יזכה לשחקנים מוכשרים. מדובר בילדי כיתות ג' ממודיעין (שנתון 2006) שימשיכו וייפגשו עם טובי המועדונים בארץ לליגה מיוחדת של טורנירים משולשים כל שבועיים/שלושה.
קבוצת הנוער המודרכת בידי דניאל רודיטי אירחה בשבת האחרונה את הפועל אזור למשחק שהיא נדרשה לנצח. כשעולים ליגה, או לפחות מצהירים על מטרה כזאת, אי אפשר להתרשל ולו לדקה. עירוני מודיעין הקפידה גם על הפרטים הקטנים וכבר למחצית ירדה ביתרון של שני שערים. בן בכור הרשית עם וולה מ-16 מטר, כדור חוזר מקרן. עדן גוזל עשה חיקוי מטווח קרוב יותר. המחצית השנייה נמשכה באותה מגמה, אבל הפעם היה זה דן בן דור לנצוץ, עם צמד והחמצת פנדל. אין מה להגיד, היה עסוק. השער הרביעי הציג לראווה את השלישייה הקטלנית במלוא תפארתה. עוד לפני שהם מגיעים למגרש, הם כבר יודעים לאן כל אחד ירוץ. ולחשוב שיום קודם לכן השלושה שותפו בניצחון הקבוצה הבוגרת מול צעירי רהט. יש עתיד.
נקודה למחשבה: ביתרון 1:4 הטורקי עוד לא מת, אבל כולם הלכו לנוח. הטורקי אמר תודה, תקע שני כדורים ואיים להשוות, למרבה המזל השריקה באה לפני שהוא הצליח.
קבוצת נערים א' (שנתון 1997) המודרכת בידי מנשה זיידנר אירחה במגרש השמשוני במודיעין את צפרירים חולון. המשחק היה חשוב עבור מודיעין ולו בכדי לאסוף נקודות להמשך הצפוי להסתבך. משחק הקרבה הרואי לא הועיל, המקומיים ספגו צמד והשכילו להשיב אחד בלבד כנגד. עידן אזאר, למעשה, לא עזר. בסיום נקבע הפסד מרגיז 1:2 ובשבת מחכה מכבי הרצליה.
קבוצת נערים ב' (שנתון 1998) המודרכת בידי עידן הררי יצאה למשחק חוץ מול מחנה יהודה. שחקניו של הררי, שפתחו את עונת המשחקים בצורה יוצאת מהכלל, התקשו להפגין את כישוריהם על מגרש הדשא ה"לא איכותי בלשון המעטה”. המקומיים עלו ליתרון כבר בפתיחה. דור בן שטרית השווה אלא ששוב שחקני מחנה עלו ליתרון. פנחס בוימן בפנדל ושער נוסף של בן שטרית הפכו את התוצאה וכשכבר היה נדמה כי למרות הקשיים הניצחון בוא יבוא, מי שבא היה דווקא השוויון. בסיום 3-3, שקבע חלוקת נקודות.
קבוצת נערים ג' (שנתון 1999) המודרכת בידי המאמן החדש/ישן יונתן דה פורטו יצאה למשחק חוץ קשה בשכונת התקווה מול בני יהודה. הקושי נבע לא רק מהיריבה שעמדה ממול אלא גם בשל השבוע הלא פשוט שעברו שחקני השנתון לאחר התבוסה שנחלו במחזור הקודם מול מ.ס אשדוד. שחקני מודיעין גילו אופי ולמרות שהמשחק הסתיים בהפסד מינימלי בדמות 0:1, למאמן דה פורטו יש הרבה מקום לאופטימיות.
קבוצת ילדים א' (שנתון 2000) המודרכת בידי גילי רשתי ועוזרו אסף אטוענה גם היא יצאה להתארח בשכונת התקווה אולם בניגוד לשנתון הבוגר יותר, כאן כבר הייתה חגיגה של שערים שהסתיימה ב 4:3 מותח לזכות הכתומים מהשכונה. ניב פסח, נוי מלכה ורז דניאל כבשו לזכותה של מודיעין. התוצאה הייתה יכולה להיות הפוכה בתכלית אלמלא החמצות מודיעיניות מסמרות שיער שהשאירו את הנקודות בשכונה.
קבוצת ילדים ב' (שנתון 2001) המודרכת בידי ניקי אליהו ועוזרו אסי בן הרוש יצאו למשחק חוץ מול הפועל קרית אונו. כמו שקורה העונה לא מעט פעמים לילדי השנתון המוכשרים, שעושים את צעדיהם הראשונים במגרש הגדול, שליטה מלאה במשחק לא הספיקה על מנת לרדת מנצחים. שחקניו של אליהו חייבים להפנים כי בעולם של הגדולים מי שלא מצליח לכבוש בדרך כלל חוטף. נדב נידם בשער נוסף לזכות מודיעין העלה את הקבוצה ליתרון אולם שער שוויון בניגוד למתרחש במשחק שלח את הקבוצות ללחוץ ידיים עם נקודה ביד.
קבוצת ילדים ג' (שנתון 2002) המודרכת בידי אלכס רייכמן הייתה לקבוצה השלישית במודיעין שפוגשת את בני יהודה, אולם הפעם המשחק התקיים במגרש השמשוני. שחקניו של רייכמן, שעובדים בצורה יוצאת מהכלל במהלך השבוע, התקשו לתרגם זאת להבקעת מצבים. שחקני בני יהודה עשו זאת טוב מעט יותר.
קבוצת טרום א' (שנתון 2003) המודרכת בידי תומר רטמן ועוזרו גילי רשתי יצאה למשחק חוץ קשה מול הפועל תל-אביב במגרש בוולפסון. משחקים מול היריבה האדומה אף פעם לא קלים אבל את אותם דברים ניתן לומר על קבוצות שפוגשות את שחקני השנתון ממודיעין. נחישות ופירגון כן היו, אולם לא הועילו, אבל לבטח יועילו בהמשך. נקודת אור: מהרגע שהתחילה המחצית השנייה, היה זה כמו משחק חדש. הרבה יותר מוצלח מנקודת מבט סובייקטיבית. כובשים: עופר מאירוב, שגיב נחמיאס, וניל חזקיהו. מצטיינים: ניב בוטבול ושניר היימן.
קבוצת טרום ב' (שנתון 2004) המודרכת בידי אסף אטוענה ועוזרו יונתן דה פורטו יצאה למשחק חוץ קשה מול הפועל ראשון לציון. השנתון המוכשר פגש קבוצה יוצאת מהכלל מעיר היין ששטפה את המגרש אולם גם מצד מודיעין היה ניתן לראות לפרקים כדורגל טוב. למודיעין כבשו: ענבר נידם. מצטיינים: יונתן מאיר, ניתאי דקפה ויניב טוב אל.
קבוצת טרום ב' 2 (שנתון 2004) המודרכת בידי דודי תייר ועוזרו תומר רטמן אירחה ביום ראשון את גבעת זאב. המשחק התעלה לרמה טובה והפגיש שתי קבוצות שגילו הרבה מאוד נחישות והקרבה. הרוח החזקה ששררה במודיעין הצליחו להטות את מסכת השערים מצד לצד במשחק שהיה צמוד לכל אורכו וכך גם נפרדו שתי הקבוצות.
(צילום באדיבות עירוני מודיעין)