יצאו לדרך

כתבי מודיעין News
עיריית מודיעין קיימה את טקס הנחת אבן הפינה למתחם הספורט העירוני החדש במרכז עינב, שיכלול אצטדיון בן 6,000 מקומות ישיבה וארנה שתשמש למשחקי כדורסל והופעות. העלות - 150 מיליון שקל
צילום: דוברות העירייה

עיריית מודיעין קיימה אתמול (ראשון) טקס הנחת אבן פינה לקריית הספורט העירוני במרכז עינב, בסמוך לתחנת הרכבת פאתי מודיעין.

כזכור, במקום מתוכננת הקמת אצטדיון כדורגל בן 6,000 מקומות ישיבה, עם אפשרות להרחבתו בהמשך, לצד ארנה שתשמש למשחקי כדורסל, הופעות ועוד. חיים ביבס, ראש עיריית מודיעין, אמר כי "האצטדיון והיכל הספורט-הארנה, שיוקם לצידו יחזקו את העיר בתחום הספורט, הפנאי והתרבות, ויציבו אותה במקום מוביל ומשפיע גם בתחומים האלה".

עלות הקמת מתחם הספורט המתוכנן צפויה לעמוד על כ-150 מיליון שקל בסך הכל. על פי התכנון, החנייה לבאי מתחם הספורט החדש תתבסס על המגרש הסמוך במרכז עינב וגשר הולכי הרגל של תחנת הרכבת, כאשר בזמן אירוע לא תתאפשר כניסת כלי רכב למתחם. בין האצטדיון, שיכלול שלוש קומות מעל לקומת הכניסה, לארנה מתוכננת רחבה מרכזית, ובאזורים אחרים במתחם תיבדק האפשרות להציב פודטראקים בזמן האירועים.

בתכנון הארנה אף נקבע כי יתאפשר קיפול היציעים על מנת לקיים הופעות מוזיקה, ומלבד חדרי הלבשה ייבנו במתחם חדרי חוגים, מזנונים, חדרי שירות ועוד.

כתבות נוספות

מחפשים מתעניינים

שנה חלפה מאז נסגר ללא הצעות המכרז להקמת מעונות הסטודנטים במרכז העיר, ובעירייה ממשיכים לחפש יזמים: "מנסים כעת להפוך את הפרויקט לכלכלי יותר"

עלו על מדים

גדוד המילואים יהודה, המורכב ברובו ממתנדבים תושבי העיר, ביצע לאחרונה תעסוקה מבצעית ראשונה: "נשיאה בנטל זה לא סתם משפט עבורנו"

על הכוונת של האמריקאים

חברה אמריקנית מנסה לרכוש מרפאל את אירונאוטיקס, יצרנית כלי הטיס הבלתי מאויישים מהפארק הטכנולוגי במודיעין

"עוצרים תושב ללא סיבה וביבס שותק?!"

חבר המועצה איתי אלמוג בר קרא הבוקר לפיטורי מפקד משטרת מודיעין לאחר "פרשת הכיפה", ותקף את התנהלות ראש העירייה וחברי המועצה: "לצערנו, קיבלנו מהם שתיקה"

מחפשים מתעניינים

שנה חלפה מאז נסגר ללא הצעות המכרז להקמת מעונות הסטודנטים במרכז העיר, ובעירייה ממשיכים לחפש יזמים: "מנסים כעת להפוך את הפרויקט לכלכלי יותר"

המשך קריאה »

עלו על מדים

גדוד המילואים יהודה, המורכב ברובו ממתנדבים תושבי העיר, ביצע לאחרונה תעסוקה מבצעית ראשונה: "נשיאה בנטל זה לא סתם משפט עבורנו"

המשך קריאה »