ועל קינוח כבר חשבתם?

השף קונדיטור בני פרי ל- 'אסם', סטיילינג עמית פרבר, צילום: דניאל לילה
2015-09-08 14:07:02
2015-09-08 14:07:02

הקינוח מורכב מארבע שכבות

מצרכים

כוסות שקופות

רוטב רימונים

  • כוס מיץ רימונים  )מיץ טבעי(
  • כף קורנפלור מעורבבת ברבע כוס מים

מרתיחים את מיץ הרימונים.כאשר המיץ מבעבע מוסיפים את המים עם הקורנפלור, מערבבים ומקררים..

תפוח בקרמל ודבש

  •  4 תפוחים מזן ״פינק ליידי״ חתוכים לקוביות קטנות
  • מיץ מלימון אחד
  • 3  כפות דבש
  •  ¼  כפית אבקת קינמון

 

מחממים מחבת על אש בינונית, מוספים את כל המרכיבים ומערבבים בעדינות עד להתרככות התפוחים וצמצום הנוזלים.

פירורים

  •  200 גרם פתי בר קרמל אסם
  • 25  גרם חמאה מומסת

מרסקים את הפתי בר קרמל  )ניתן לרסק במעבד מזון( .

שמים בקערה בינונית את פירורי הפתי בר והחמאה המומסת ומערבבים היטב.

קרם דבש

  • 2  מכלים שמנת מתוקה ) 500 מ"ל(
  • חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל אסם
  • ½   כוס  ( 75 גרם(  דבש
  • גביע שמנת חמוצה

 

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג ואת הדבש עד לקבלת קציפה

יציבה וחלקה. מוסיפים את השמנת החמוצה בתנועות קיפול.

מכניסים את הקרם לשקית זילוף.

אופן ההכנה

1.  מסדרים את הכוסות על מגש.

2.  ממלאים שליש כוס בתערובת פירורי הפתי בר.

3.  מזליפים את קרם הדבש מעל שכבת הפירורים.

4.  מוזגים בעזרת כפית את תערובת התפוחים בקרמל.

5.  מוזגים את רוטב הרימונים.

 6. מזליפים בשנית את קרם הדבש.

 7. מקשטים בפירורי פתי בר.

 

 

כתבות נוספות

לכלכו – ונקנסו

השיטור העירוני תפס בשבוע האחרון שלושה נהגי משאיות שהשליכו פסולת בניין במרחב הציבורי וספגו קנסות בסך 6,000 שקל. אחת המשאיות ביצעה שבע עבירות דומות בחודש האחרון

שמרו על יציבות

דירוג הרשויות היציבות ביותר פיננסית חושף כי עיריית מודיעין שמרה על מיקומה מהשנה שעברה – המקום ה-7 בארץ. ביבס: "מעיד על עבודה מקצועית של הנהלת העיר"

לכלכו – ונקנסו

השיטור העירוני תפס בשבוע האחרון שלושה נהגי משאיות שהשליכו פסולת בניין במרחב הציבורי וספגו קנסות בסך 6,000 שקל. אחת המשאיות ביצעה שבע עבירות דומות בחודש האחרון

המשך קריאה »

שמרו על יציבות

דירוג הרשויות היציבות ביותר פיננסית חושף כי עיריית מודיעין שמרה על מיקומה מהשנה שעברה – המקום ה-7 בארץ. ביבס: "מעיד על עבודה מקצועית של הנהלת העיר"

המשך קריאה »