גלידת גבינה פירורים

באדיבות שף קונדיטור ערן שוורצברד לגלידת שטראוס
2014-05-27 15:40:04
2014-05-27 15:40:04

חומרים

120 גר' גלידה וניל
70 גר' גבינה לבנה
50 גר' חלב
20 גר' סוכר

פירורי עוגיות
תות/ דובדבן

אופן ההכנה
* מערבבים את הכל יחד בבלנדר עד (לקבלת מרקם הומוגני כחצי דקה(

אופן ההגשה

* בתחתית כוס מאורכת,  מניחים קומפוט או תערובת של הפירות אדומים

*  את דפנות הכוס צובעים עם מעט מרוטב תערובת הפירות

* מוזגים את משקה הגבינה

מקשטים עם קצפת ומעל מפזרים פירורי עוגיות ותות שדה או דובדבנים

 

 

כתבות נוספות

לכלכו – ונקנסו

השיטור העירוני תפס בשבוע האחרון שלושה נהגי משאיות שהשליכו פסולת בניין במרחב הציבורי וספגו קנסות בסך 6,000 שקל. אחת המשאיות ביצעה שבע עבירות דומות בחודש האחרון

שמרו על יציבות

דירוג הרשויות היציבות ביותר פיננסית חושף כי עיריית מודיעין שמרה על מיקומה מהשנה שעברה – המקום ה-7 בארץ. ביבס: "מעיד על עבודה מקצועית של הנהלת העיר"

לכלכו – ונקנסו

השיטור העירוני תפס בשבוע האחרון שלושה נהגי משאיות שהשליכו פסולת בניין במרחב הציבורי וספגו קנסות בסך 6,000 שקל. אחת המשאיות ביצעה שבע עבירות דומות בחודש האחרון

המשך קריאה »

שמרו על יציבות

דירוג הרשויות היציבות ביותר פיננסית חושף כי עיריית מודיעין שמרה על מיקומה מהשנה שעברה – המקום ה-7 בארץ. ביבס: "מעיד על עבודה מקצועית של הנהלת העיר"

המשך קריאה »