צ'יז אומלט סנדוויץ

ברק חי חורש
2037-10-07 02:42:00
2037-10-07 02:42:00

 

מצרכים

2 פרוסות גבינה צהובה נעם דקה דקה

2 כפיות גבינת קרם שמנת 5% זיתים של טרה (כ-20 גרם)

15 גרם חמאה

1 ביצה

2 פרוסות לחם לבן פרוס

3 פרוסות עגבניה טריה

 

 

אופן הכנת הכריך

  • טורפים את הביצה בקערית וממליחים קלות.
  • מחממים מחבת טפלון על גז עם להבה בינונית, ממיסים את החמאה ומטגנים את הביצה הטרופה.
  • מוסיפים למחבת פרוסה אחת של גבינה צהובה, הופכים את החביתה לטיגון בצידה השני
  • מניחים על החביתה את פרוסת הגבינה השניה ומכבים את הגז.
  • מורחים את פרוסות הלחם (רק מצד אחד) בגבינת הקרם שמנת זיתים, מניחים את פרוסת העגבנייה על פרוסת לחם אחת ומעליהן מניחים את החביתה.
  • סוגרים את הכריך בפרוסת הלחם השניה ומגישים.

המלצת השף

  1. להוסיף לכריך זיתים שחורים מגולענים.
  2. לטפטף על האומלט בכריך שמן אבוקדו.

 

המתכון של שף מחלבת טרה,  ברק חי חורש, צילום:  שי אפגין

כתבות נוספות