היא רק בת 30, ואם לתינוקת, אבל היא כבר מחזיקה בניסיון עשיר בענף הקונדיטוריה וכעת גם בעסק חדש שפתחה לאחרונה בשדרה המרכזית במע"ר.
מאחורי "פרלין קייק אנד קו" עומדת פנינה ריבק, שהקימה את העסק שלה במתחם בית יעקבי במרכז העיר. "לפני 11 שנה למדתי קונדיטריה אצל סטלה", היא מספרת, "ולאחר מכן עבדתי במקומות שונים בכל מה שקשור לתחום. ניהלתי סניף של מרון רוסו בנתב"ג כדי ל התנסות בניהול עובדים, ולפני שנה החלטתי להגשים חלום ולהקים את המקום הזה".
על הבחירה במודיעין, למרות שהיא אינה מתגוררת בעיר, היא מספרת: "החלטנו לפתוח במודיעין כי אנחנו מאוד אוהבים את העיר. אנחנו גרים בגני אביב ומודיעין מאוד קרובה לנו לבית, טיילנו כמה פעמים במע"ר וזה נראה לנו אחלה מקום לפתוח בו עסק. אנחנו מקווים גם לעבור לגור כאן בקרוב".
ומה בתפריט?
"יש מאפי בוקר, יש עוגית, עוגות, כריכים, סלטים, מעדנייה עם כל מיני גבינות ודברים טעימים, עוגות ימי הולדת, קישים למיניהם, טארטים, קפה טוב, מיצים סחוטים ועוד. שעות הפתיחה כרגע הן משבע בבוקר ועד לשמונה וחצי בערב, ובימי שישי בין השעות 07:00-15:00. המקום כשר, עם תעודת כשרות, ובקרוב נפתח גם במוצאי שבת".
איך התגובות עד עכשיו?
"אנשים התחילו להגיע, וכבר חוזרים אלינו אחרי שטעמו. כבר יש לנו בסט סלר, שזה הטירמיסו, שהוא ממש טעים ואנחנו מכינים אותו כאן עם המרכיבים הכי טובים שיש ועם מלא מסקרפונה. גם כל שאר הבצקים הם עם חמאה כמו שצריך".