הערב: מכבי ת"א רוצה פיינל פור

כתבי מודיעין News
הצהובים ינסו לעשות הערב היסטוריה ביוון ולהפוך לקבוצה הראשונה בתולדות המפעל שמכריעה סדרה במשחק חמישי בחוץ
צילום: Sandro Halank, ויקיפדיה

מכבי תל אביב תעלה הערב לפרקט באולם האואקה בפיראוס, יוון, לאחד המשחקים הדרמטיים שלה בשנים האחרונות.

אחרי שהפתיעה בניצחון חוץ במשחק הראשון בסדרת רבע גמר היורוליג, ניצחון שהתקזז לאחר ההפסד ה"ביתי" בבלגרד במשחק הרביעי, יילחמו הערב שתי היריבות הוותיקות על הכרטיס לפיינל פור, מעמד השיא של היורוליג ממנו נעדרה מכבי תל אביב מאז שנת 2014. בשורות הצהובים ישחק הערב ככל הנראה הסקורר ווייד בולדווין, שסבל מפציעה מאז המשחק הראשון בסדרה, אולם הסטטיסטיקה פועלת לרעתה, כאשר מעולם בהיסטוריה של המפעל לא ניצחה קבוצה בחוץ במשחק חמישי בסדרת פלייאוף.

בתקשורת הספורט היוונית הביעו השבוע לא מעט חששות מיכולתה של מכבי תל אביב, וכתבו כי " “כל מי שחושב שהמשחק הזה יהיה קל לא מחובר למציאות. אין דבר כזה משחק מספר 5 שהוא קל, אפילו אם פנאתינייקוס הייתה פוגשת את אלבה ברלין או וילרבאן”.

עוד נכתב: “מכבי תל אביב הקבוצה היחידה שעזב את אואקה עם ניצחון פעמיים העונה באירופה, אז כל מה שקשור לחגיגות ופסטיבל, אין לו עדיין מקום במשחק כזה, וגם עתאמן יודע את זה, כשאמר שהחגיגות יהיו רק כאשר הקבוצה תעפיל לפיינל פור. משחק מספר 5 מול מכבי יהיה הקשה ביותר עבור פאו ב-12 השנים האחרונות, וגם החשוב ביותר".

כתבות נוספות

איך מתמודדים עם מאניה דיפרסיה?

מאניה דיפרסיה, או בשמה המקצועי הפרעה דו-קוטבית, היא אחת מהפרעות הנפש המורכבות והמאתגרות שמשפיעות על מיליוני אנשים ברחבי העולם. הפרעה זו מתאפיינת בתנודות קיצוניות במצבי

המשך קריאה »