צמחונים – דפדפו הלאה

יהודה גולן
2017-10-02 01:00:00
2017-10-02 01:00:00

האחים יותם ועומר לגזיאל מרחיבים את אימפריית המסעדות: אחרי "פדריק" ו"פפינו" הם משיקים את מסעדת הבשרים "גסטון", שקמה על חורבות מה שהיה "דיאבולו" בפארק המים ברעות. בתמונה: האחים לגזיאל. צילום יח"צ

האחים יותם ועומר לגזיאל הולכים ומקימים כאן אימפריה של מסעדות. אחרי "פדריק" במרכז עינב ו"פפינו" בהיכל התרבות השניים פתחו באחרונה את "גסטון", הפועלת בחלל שבו היתה במשך שנים מסעדת "דיאבולו" בפארק המים של רעות. במסעדה יש שבעים מקומות ישיבה ועוד כמאה בחוץ.

"הדגש שלנו הוא באמת הבשר, אבל בשר איכותי ואסתטי", מסביר יותם הבכור. "כל בשר הבקר שלנו מגיע מרמת הגולן. אני פנאטי לחומרי גלם". הבשר בגסטון יעלה 36 שקלים ל-100 גרם בגזרה היקרה של הסטייקים והספייר ריבס.

את התפריט בנה היועץ הקולינרי יוסי אסרף, שגם מגיע כמה פעמים בשבוע לפקח על הביצוע.

המקום פתוח כל השבוע כולל שבת, משעה שש בערב "עד אחרון הסועדים". ביום שישי בערב המקום נפתח בחמש אחר הצהריים. יותם מבטיח שבקרוב יתארכו שעות הפתיחה בשבת החל מהצהרים כדי לתת מענה לארוחות צהריים משפחתיות.

המחירים לדוגמה: עבור "טאליאטה" – מנת נתחוני פילה – תשלמו 52 שקל. סטייק "פורטהאוז" (טי-בון גדול, שמצד אחד של העצם מחוברת הסינטה ומהצד השני נתח הפילה) עולה 36 שקל למאה גרם. "ניו יורק סטייק" (הסינטה הקרוב ביותר לאנטריקוט) יעלה 29 שקל למאה גרם. על תוספות כמו קרם תרד, טבעות בצל, צ'יפס, או תפוח אדמה אפוי בשמנת חמוצה תשלמו 18 שקל.

יותם – יש לכם איזה סוד ב"גסטון"?

"בשר איכותי ללא פשרות שאנחנו מיישנים שלושה שבועות אצלנו במטבח המסעדה. את הבשר אני בוחר בקפידה בודק בזכוכית מגדלת את הנתחים, ולא מתבייש להחזיר נתחים שלא עומדים בסטנדרט שאני דורש".

אז אתם בדרך להיות אימפריה?

"לא הייתי קורא לזה אימפריה, אבל אנחנו מרחיבים לאט לאט את העסק המשפחתי. התחלתי בשווארמה בקניון עזריאלי ולפני ארבע שנים פתחתי את 'פדריק'. אחר כך הגיעה 'פפינו' ועכשיו אנחנו גם כאן"?

ומה בעתיד?

"כרגע אנחנו חושבים על איך לבסס את 'גסטון' ולמצב אותה בשוק. מודיעין זה שוק טוב למסעדות. הקהל כאן מבין עניין ויש ביקוש למזון איכותי. כשיגיע הזמן נתחיל לחשוב על מסעדה רביעית, כמובן שכאן בעיר. אנחנו מכאן ולא נעזוב את מודיעין. זה הבית שלנו".

כתבות נוספות

נותנים ומקבלים

חברת אופק העירונית משיקה מיזם הוקרה לתושבים המשרתים במילואים, ומזמינה את העסקים המקומיים להציע הטבות ייעודיות

נותנים ומקבלים

חברת אופק העירונית משיקה מיזם הוקרה לתושבים המשרתים במילואים, ומזמינה את העסקים המקומיים להציע הטבות ייעודיות

המשך קריאה »